AVÍS LEGAL

Política de protecció de dades

Mannam Facilities defineix, per mitjà de la present clàusula, la seva política en matèria de protecció de dades de caràcter personal perquè els usuaris de la pàgina de la seva propietat tinguin ple coneixement de la mateixa.

D'acord amb el que estableix l'art. 5 de la Llei orgànica 15/99 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, tots els usuaris d'aquesta web queden informats que les dades recollides en els diferents formularis d'afiliació i simpatitzants seran incorporades a uns fitxers automatitzats responsabilitat de Mannam Facilities, el qual es troba degudament inscrit a l'Agència de Protecció de dades.

La finalitat de la recollida de les dades és donar compliment a les funcions de servei i informació previstes per Mannam Facilities.

Així mateix, els usuaris després de la introducció de les dades en cadascuna de les caselles de dades personals d'afiliació, estan prestant el seu consentiment perquè es dugui a terme el tractament automatitzat de les seves dades amb les finalitats abans descrites i per a l'enviament d'informació que pugui ser del seu interès, adoptant sempre les mesures d'índole tècnica o organitzativa que garanteixen la seguretat de les dades de caràcter personal i eviten la seva alteració, pèrdua o tractament o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estiguin exposats, tot això de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 994/1999 de 11 de juny pel qual s'aprova el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Política de privacitat

Les dades demanades tenen caràcter obligatori de manera que si l'usuari no facilita els mateixos serà impossible atendre la petició.

Els usuaris poden exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició dirigint-se al encarregat dels drets dels afectats de Mannam Facilities, per e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Mannam Facilities no comunicarà les dades personals dels usuaris a tercers i seran tractades en tot moment d'acord amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal vigent i amb la més absoluta confidencialitat per part dels que estiguin autoritzats al tractament de dades.

Un cop coneguda tota aquesta informació l'usuari pot decidir lliurement i voluntàriament si vol incorporar al Mannam Facilities les dades personals que li siguin demanats en aquesta Web.

Mannam Facilities es reserva el dret de modificar aquesta clàusula de protecció de dades, en atenció als possibles canvis legislatius o jurisprudencials, en aquest cas s'anunciaran els canvis introduïts amb anterioritat a la seva posada en pràctica.

CLIENTS