QUI SOM MANNAM FACILITIES & MANAGEMENT

Mannam Facilities & ManagementMannam Facilities es una empresa familiar amb capital 100% espanyol, referència local en la prestació de serveis de Facility Services i Facilities Management especialitzats i d'alt valor afegit a empreses de diferents sectors, ens especialitzem en activitats de desenvolupament d'obres i projectes, conservació, serveis auxiliars, logística i consultoria entre d'altres.

El projecte de Mannam Facilities està avalat pels 20 anys d'experiència en el sector del seu fundador, i amb un profund coneixement dels serveis prestats i les canviants necessitats que es generen en els clients.

Podríem sintetitzar que Mannam es igual a esperit de servei, perquè considerem que l'augment del seu confort hauria de ser una cosa natural, perquè sabem que abans, durant i després de l'inici de l'activitat, el nostre client necessita que estiguem presents.

Ens especialitzem en la capacitat de poder intervenir en totes les fases del projecte, convertint-nos en el potencial interlocutor únic i partner de confiança dels nostres clients, des de l'assessorament i consultoria prèvia al servei prestat, fins a la finalització del mateix, Mannam està al seu costat en tot el procés.

EN QUÈ PODEM AJUDAR?


He llegit i accepto la Política de Privacitat

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com